Kunstroute 2020

Mariët Hylkema
26-27 september 2020

Kunstroute Leiden

Op zaterdag 26 en zondag 27 september 2020 vindt in Leiden de jaarlijkse Kunstroute plaats. Bezoekers kunnen ateliers van meer dan 150 professionele Leidse beeldend kunstenaars en kunstinstellingen bezoeken op locaties verspreid over de stad.

Museum De Lakenhal geeft met de Kunstroute Leiden een podium aan beeldende kunst in alle soorten en maten; van schilderkunst tot keramiek, van fotografie tot hedendaags design, van sieraden tot performances. Een blik achter de schermen van de kunstenaar, een goed gesprek en de mogelijkheid om kunst te kopen zijn de ingrediënten van Kunstroute Leiden.

Op deze plek vind je vanaf augustus alle deelnemers van Kunstroute Leiden 2020 en het laatste nieuws omtrent de aanpassingen i.v.m. de maatregelen rondom Covid-19.